Grus Schakt i Umeå AB - Du möter oss ständigt efter vägarna

Senaste nytt

Grus Schakt jobbar över hela Västerbotten med allt från stora anläggningsjobb och byggen till service för allmänheten med t ex snöröjning, transporter, sopning och sandning av våra vägar m m.
 
Grus Schakt bildades 1989 i byn Strängnäs utanför Umeå av bröderna Jan och Stefan Fransson. Hösten år 2000 köpte de Br Lundgrens Entr AB i Umeå och därmed blev Umeå säte för företagets verksamhet.
 
Numera är bolagen fusionerade under företags-namnet Grus Schakt och Stefan Fransson är ensam ägare till detta.
 
Vi är i dag ett 40-tal kompetenta och service-inriktade medarbetare till ert förfogande med många års erfarenhet, några med över 30 år i företaget.
Personalen utbildas fortlöpande för att möta marknadens ökade krav på säkerhet och miljö.
För oss är inget jobb för stort eller för litet.
 
Vår styrka är fordon för de flesta typer av uppdrag. I dag omfattar maskinparken ett 50-tal maskiner med allt från sopmaskiner, sugbilar och spolbilar till traktorer, hjullastare 5-33 ton och grävmaskiner 5-38 ton på både hjul och band.
 
Vi har även sorteringsanläggningar, lastbilar, med och utan kran, gräsklippare, stubbfräs, asfaltsfräsar, jordborrar m m.
 
Kort sagt det mesta som behövs inom entreprenadverksamhet.
 Vi har efter 25 år med samma logotype bestämt oss för att göra ett nytt avstamp mot framtiden med en modernare logotype. Tanken med symbolen i logotypen är att på ett iögonfallande sättförmedla kraft, styrka och uthållighet. Kort och gott att flytta och transportera tungt gods.

Nu tar vi fart mot 25 nya år med Grus Schakt i Umeå AB och hoppas nya och gamla kunder känner igen oss efter vägarna.